Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Rahkamunkki 20 g, irto
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 1338 KJ / 321 kcal |
Fat - of which saturated fats | 17 g 6.5 g |
Carbohydrates - of which sugars | 34 g 15 g |
Dietary Fiber | 0.6 g |
Protein | 7 g |
Salt | 1 g |
Lactose | 0 g |
Ingredient List |
Jauhoseos (VEHNÄjauho, esiliisteröity vehnäjauho, kasviöljyt (rapsi, palmu), sokeri, tapiokatärkkelys, KANANMUNAjauhe, nostatusaineet (E500, E450, E336), KANANMUNAvalkuaisjauhe, glukoosisiirappi, emulgointiaine E471, sakeuttamisaine E412, suola, aromit, MAITOproteiini), MAITOrahka, vesi, palmuöljy, koristejauhe (sokeri, maissitärkkelys, palmuöljy), sokeri, aromi, jauhonparanne E300.
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute