Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääPitkojen herkullinen kuningatar. Mansikan ja vaniljan klassinen makuyhdistelmä todellakin saa tämän pullamaisen pitkon katoamaan kahvipöydästä alta aikayksikön.
Rosten Mansikka-vaniljapitko 370 g
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 1301 KJ / 309 kcal |
Fat - of which saturated fats | 9.3 g 3.3 g |
Carbohydrates - of which sugars | 49 g 23 g |
Dietary Fiber | 2.3 g |
Protein | 5.9 g |
Salt | 0.6 g |
Lactose | 0.3 g |
Ingredient List |
VEHNÄjauho (Suomi), mansikkatäyte 16 % (vesi, sokeri, mansikka, glukoosi-fruktoosisiirappi, sakeuttamisaineet (E1442, E418), happamuudensäätöaineet (E330, E333), mustaporkkanatiiviste, aromit, säilöntäaine E202), MAITOjauhe, sokeri, kuorrute (sokeri, kovetettu kasvirasva (SG-palmu, shea), rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine E322, suola, vanilliini), vaniljakreemi 16 % (sokeri, muunnettu tärkkelys, dekstroosi, kookosöljy, aromit, sakeuttamisaine E404, glukoosisiirappi, MAITOproteiini, stabilointiaineet (E450, E341, E340), suola, palmuydinöljy, säilöntäaine E202, emulgointiaine E471, väri E160a), margariini (kasviöljy (palmu, rapsi), vesi, suola, voiaromi, aromi), rahkatäyte 8 % (sokeri, RAHKAjauhe, muunnettu perunatärkkelys E1414, KAURAkuitu, rypsiöljy, happamuudensäätöaine E330, suola, säilöntäaine E202, väri E160a), hiiva, vesi, KANANMUNA, rapsiöljy, jodioitu suola, kardemumma, kiille (MAITOproteiini, happamuudensäätöaineet (E500i, E339iii)), emulgointiaine E472e, jauhonparanne E300.
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute