Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRostenin gluteeniton laskiaispulla syntiseen herkutteluun laktoosittomina ja gluteenittomina! Täytetty mansikkahillolla ja kermalla.
Rosten Laskiaispulla mansikkatäytteellä 2 kpl/220 g, gluteeniton
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 1093 KJ / 261 kcal |
Fat - of which saturated fats | 14 g 8.2 g |
Carbohydrates - of which sugars | 32 g 17 g |
Dietary Fiber | 2.2 g |
Protein | 3.3 g |
Salt | 0.4 g |
Lactose | 0 g |
Ingredient List |
gluteeniton jauhoseos (riisijauho, modifioitu tapiokatärkkelys, tomusokeri, maissijauho, perunahiutale, sikuurikaskuitu, psyllium, sokeri, suola, nostatusaineet (E500ii, E450i), sakeuttamisaine E415, vanijasokeri, kardemumma), KERMA 17 %, vesi, mansikkahillo (mansikka, sokeri, muunneltu maissitärkkelys, vesi, sakeuttamisaineet (E418, E509), happamuudensäätöaine E330, väri E120, suola, säilöntäaine E202, aromi), KANANMUNA (suola, happamuudensäätöaine E330, säilöntäaine E202, emulgointiaine E471), gluteeniton KAURAjauho, kasvirasvakerma (MAITO (vesi, laktoositon rasvaton MAITOjauhe), kasvirasvat (kookos, kovetettu palmurasva), glukoosisiirappi, MUNANKELTUAINEN, emulgointiaineet (E435, E471, E322 (SOIJA)), stabilointiaineet (E407, E330ii), aromit, väri E160a), VOI, koristejauhe (sokeri, maissitärkkelys, kasvirasva (palmuöljy)), raesokeri, MAITOjauhe, hiiva, herneproteiini, glukoosisiirappi.
Gluteeniton, Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute