Ruisrokit meksikolaisittain
Kuuluvatko tacot ja tortillat teidän perheen suosikkeihin? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla valmistaa niitä pienellä tvistillä – nimittäin korvaamalla perinteinen taco-kuori maukkaalla Ruisrokilla!
Ainekset
1 pussi Ruisrokkeja
400 g kanan rintafilettä
1 prk créme fraichea
1 prk salsaa
1 prk jalopenoja
2 tomaattia
1 prk guacamolea
2 limeä
hammastikkuja
Valmistus
- Paista kanan rintafileet pannulla tai grillissä.
- Pilko jäähtyneet kanat kuutioiksi ja mausta suosikkimausteillasi.
- Kuutioi tomaatit ja leikkaa limet lohkoiksi.
- Taivuta Ruisrokit veneen muotoon ja laita hammastikkuja läpi reunoista siten, että veneen muoto pysyy.
- Aseta taitetut Ruisrokit uuniin ritilälle ja paista 180 asteessa noin
5–7 min. Ota Rokit pois uunista ja anna jäähtyä. Kun Rokit ovat jäähtyneet, poista varovasti hammastikut. - Täytä Ruisrokit mieluisilla täytteillä ja nauti.