Siemennäkkärit ricotalla ja parsalla
gluteeniton
Herkulliset välipalanäkkärit valmistuvat nopeasti ja vain muutamasta raaka-aineesta. Siemennäkkärit, ricotta, päärynä ja parsa kietoutuvat ihanaksi makuelämykseksi. Voit tarjota näitä näyttäviä näkkäreitä myös vaikkapa brunssilla tai juhlapöydässä.
Ainekset
- Siemenrapeat kaura ja auringonkukka siemennäkkäreitä
- Parsaa (2kpl syöjää kohti)
- Voita
- Öljyä
- Mustapippuria
- Suolaa
- (sitruunankuorta)
- Ricottaa
- Päärynää
Ohje
- Lorauta paistinpannulle pieni määrä öljyä ja nokare voita. Leikkaa parsoista kovat kannat pois ja leikkaa jäljelle jäävä osa näkkärin pituiseksi. Paista parsoja pannulla rasvassa noin 10min.
- Viipaloi mandoliinilla tai veitsellä päärynästä ohuita suikaleita. Levitä siemennäkkäreille ricottaa, lisää päärynäviipale ja muutama parsan varsi. Rouhi päälle mustapippuria ja ripottele suolaa. (Voit myös raastaa päälle hieman sitruunankuorta). Tarjoa heti!