Bagel suolaiseen nälkään
Ruokaisa omena-kalkkunabagel sopii niin kevyeksi lounaaksi kuin tuhdimmaksi välipalaksi. Valitse mielesi mukaan joko Auringonkukka tai Chia Bagel. Helpoista raaka-aineista syntyy koko perheelle maistuva miniateria!
Ainekset
4 Bagelia
4 maustamatonta kalkkunan rintafilettä
3 punaista omenaa
Monterey Jack -juustoa
Hunajaa
Dijon-sinappia
Ituja tai versoja
Valmistus
- Paista kalkkunan rintafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Viipaloi omenat ohuiksi viipaleiksi.
- Viipaloi jäähtyneet rintafileet.
- Halkaise bagel ja voitele kanteen sekä pohjaan Dijon-sinappia.
- Kokoa pohjaan viipaloituja rintafileen paloja sekä muutama viipale omenaa.
- Lisää koko komistuksen päälle viipale Monterey Jack -juustoa.
- Nosta bagelit uunipellille (myös kannet) ja käytä uunissa kunnes juusto on sulanut.
- Poista bagelit uunista ja lisää päälle hunajaa sekä kourallinen ituja tai versoja.
- Aseta päälle vielä bagelin kansi.