Jurmon ja Sillikonttorin katajaiset silakka-saaristolaisnapit
Silakka sopii saaristolaisleivän päälle kuin kala veteen. Sillikonttorin Katajanmarjasilakka saa omaleimaisen makunsa hapokkaista, kotimaisista katajanmarjoista. Jurmo Saaristolaisnapit taas valloittavat ihanalla saaristolaisleivän maulla näppärän kokoisten palojen muodossa. Kun nämä yhdistetään, saadaan oiva herkku esimerkiksi aterian alkupalana tai juhlien cocktailpaloina tarjottavaksi.
Ainekset
Jurmo Saaristolaisnappeja
Sillikonttorin Katajanmarjasilakkaa
Smetanaa
Keitettyä kananmunaa
Cocktail-suolakurkkuja
Mätiä
Sormisuolaa
Sipaise saaristolaisnappien päälle smetanaa. Viipaloi kananmunat ja aseta 1–2 siivua smetanan päälle. Lisää silakkarulla ja koristele mädillä ja cocktail-suolakurkulla. Ripottele halutessasi päälle sormisuolaa.