Jouluinen kinkkutahna
Ainekset ja valmistus
Suloiset Gluteenittomat Saaristolaislimppu
400 g joulukinkkua
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1 paprika
1 rkl silputtua ruohosipulia
1 tl sitruunamehua
Mustapippuria
- Leikkaa kinkku pieniksi kuutioksi.
- Sekoita yhteen maustamattoman tuorejuuston kanssa.
- Kuutioi paprika ja sipuli ja silppua ruohosipuli.
- Lisää tuorejuuston sekaan.
- Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
Sillisötkötys
Ainekset ja valmistus
Suloiset Gluteenittomat Saaristolaislimppu
2–3 sillifileetä
1 keltasipuli
3 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 prk kermaviiliä
1 tl sinappia
Tilliä ja ruohosipulia
Tilkka sitruunamehua
- Leikkaa sipuli ja kananmunat pieniksi paloiksi.
- Sekoita sipuli ja kananmuna kermaviilin joukkoon.
- Lisää sitruunamehu ja mausteet.
- Leikkaa sillifileet annospaloiksi ja sekoita kermaviiliseoksen joukkoon.
Anna tahnan vetäytyä jääkaapissa 2–3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele tarjoiluvaiheessa tillillä ja ruohosipulilla.