Curry-kanabaguette

Mausteinen ja täyttävä

Crusta Siemenbaguettesta valmistettu ruokaisa patonki lämmittää mausteisuudellaan. Kokeile myös herkullista lohi-avokadopatonkia, jossa maistuu hummus ja lime!

Ainekset

Puolikas Crusta Siemenbaguette
1 pkt maustamatonta kanan rintafilettä
1 prk maustamatonta jogurttia
2 tl korianterinsiemeniä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl kurkumaa

1 tl jauhettua juustokuminaa

½ tl kardemummaa

½ tl kanelia

Pala punaista chiliä

2 valkosipulinkynttä

1 rkl raastettua inkivääriä

½ kurkku

1 prk tomaattisosetta

1 sipuli

Valmistus

Marinadi

Valmista marinadi blenderissä.

  1. Murskaa korianterinsiemenet ja sinapinsiemenet.
  2. Raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet.
  3. Lisää murskatut siemenet sekä muut kuivat mausteet blenderiin.
  4. Lisää joukkoon maustamaton jogurtti sekä raastettu inkivääri ja valkosipuli.
  5. Sekoita tahnaksi.
  6. Kuutioi kanan rintafileet.
  7. Sekoita marinadi ja kanat kulhossa ja anna maustua 15 minuuttia.

Muut täytteet

  1. Kuori ja hienonna sipuli (jätä 1/3 tarjoiluun) ja paahda pannulla öljyssä 5 minuuttia, kunnes sipuli saa hieman väriä.
  2. Lisää pannulle marinoidut kanan rintafileet ja paista kypsäksi.
  3. Lisää joukkoon tomaattisose.
  4. Anna kastikkeen muhia kannen alla 20 minuuttia.
  5. Viipaloi kurkku ja loppu sipuli.
  6. Tee baguetteen pitkä viilto ja täytä kurkulla ja sipulilla.
  7. Lisää curry patongin sisään ja viimeistele halutessasi herneenversoilla.