Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Runebergintorttu 120g irto
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 396 kcal / 1660 KJ |
Fat - of which saturated fats | 19 g 12 g |
Carbohydrates - of which sugars | 50 g 27 g |
Dietary Fiber | 1.4 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0.3 g |
Lactose | 0 g |
Ingredient List |
VEHNÄjauho (Suomi), laktoositon VOI, vesi, sokeri, vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine E202), KANANMUNA, sokerikuorrute (sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E406, E410)), appelsiini (kuori, ja mehu), MANTELI, nostatusaine E503, happamuudensäätäaine E330, karvasmanteliöljy ja arrakkiaromi.
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute