Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Mansikkakakku 20 H 2200g
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 208 kcal / 872 KJ |
Fat - of which saturated fats | 9.7 g 7.1 g |
Carbohydrates - of which sugars | 27 g 19 g |
Dietary Fiber | 0.9 g |
Protein | 2.2 g |
Salt | 0.3 g |
Lactose | 0 g |
Ingredient List |
Mansikka (23%) (Marokko, Puola), sokeri, VEHNÄjauho, KANANMUNA, vispikerma (KERMA, stabilointiaine (E407)), vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, auringonkukka), maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (E440, E412, E415), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E331), stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys E1422, emulgointiaineet (E471, E475, E472e, E322 (auringonkukka)), dekstroosi, suola, nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaineet (E211, E202), aromit, värit (E120, E160a)
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute