Rosten Mansikkakakku 20 H 2200g

Rosten Mansikkakakku 20 H 2200g

Product Information

Nutritional Content

100 g

Energy208 kcal / 872 KJ
Fat
- of which saturated fats
9.7 g
7.1 g
Carbohydrates
- of which sugars
27 g
19 g
Dietary Fiber0.9 g
Protein2.2 g
Salt0.3 g
Lactose0 g

Ingredient List


Mansikka (23%) (Marokko, Puola), sokeri, VEHNÄjauho, KANANMUNA, vispikerma (KERMA, stabilointiaine (E407)), vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, auringonkukka), maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (E440, E412, E415), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E331), stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys E1422, emulgointiaineet (E471, E475, E472e, E322 (auringonkukka)), dekstroosi, suola, nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaineet (E211, E202), aromit, värit (E120, E160a)

Laktoositon

6409770031926

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.