Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRunebergin torttu on herkullinen klassikkoleivonnainen. Tuote on sulatettu, älä pakasta uudelleen.
Rosten Runebergintorttu 2 kpl 240g
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 1660 KJ / 396 kcal |
Fat - of which saturated fats | 19 g 12 g |
Carbohydrates - of which sugars | 50 g 27 g |
Dietary Fiber | 1.4 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0.3 g |
Ingredient List |
VEHNÄJAUHO (Suomi), laktoositon VOI, vesi, sokeri, vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440) happamuudensäätöaineet (E330, E333) ja säilöntäaine E202), KANANMUNA, sokerikuorrute (sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E406, E410)), appelsiini (kuori ja mehu), MANTELI, nostatusaine E503, happamuudensäätöaine E330, karvasmanteliöljy ja arrakkiaromi.
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute