Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Prinsessakakku 10 hengen 900g
Nutritional Content | 100 g |
Energy | 1232 KJ / 294 kcal |
Fat - of which saturated fats | 14 g 8.1 g |
Carbohydrates - of which sugars | 38 g 31 g |
Dietary Fiber | 0.8 g |
Protein | 3.3 g |
Salt | 0.2 g |
Lactose | 0 g |
Ingredient List |
Kakkupohja (VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNA, VEHNÄTÄRKKELYS, emulgointiaineet (E475, E471, E433), nostatusaineet (E450a, E500)), täyte (kasvirasvavalmiste (vesi, kovetettu kasviöljy- ja rasva (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (E472e, SOIJALESITIINI, E472b), suola, väri, (E160a), mansikkatäyte (sokeri, vesi, mansikka, muunnettu tärkkelys (E1422), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaineet (E202, E211), värit (E120, E150c)), kerma (MAITO), stabilointiaine (E407), laktaasientsyymi), kuorrute (sokeri, kerma (MAITO), osittain kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA, kookos vaihtelevissa suhteissa), vesi, aprikoosinsydän, glukoosisiirappi, MANTELI, MAITOPROTEIINI, maissitärkkelys, emulgointiaineet (E472e, SOIJALESITIINI), sakeuttamisaineet (E1414 peruna, E404), kosteudensäilyttäjät (E420, E1103), stabilointiaine (E401, E420ii, E463), suola, aromit (mm. vanilja), säilöntäaine (E211) ja värit (E100, E141, E160a, E120, E141, E162)).
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute