Makupalat valkosipulin ystäville
Jurmo Saaristolaisnapeista valmistetut paahdetut leipätikut ja kermaviilidippi eivät jätä kovimpiakaan valkosipulin ystäviä kylmäksi. Kiva pikkunaposteltava vaikka viikonloppuun!
Ainekset
1 pussi Jurmo Saaristolaisnappeja
4 valkosipulinkynttä
25 g voita
suolaa
Valmistus
- Leikkaa Saaristolaisnapit tikuiksi.
- Sulata voi.
- Murskaa valkosipulinkynnet tai hienonna ne pieneksi silpuksi ja sekoita sulan voin sekaan. Lisää ripaus suolaa.
- Sivele leipätikut valkosipuliseoksella ja paista 180 asteessa noin 10 minuuttia. Paiston aikana leipien päälle voi lisätä valkosipuliöljyä.
Herkullisen rapeat tikut ovat loistava korvike sipseille ja sopivat mainiosti dipattaviksi esimerkiksi kermaviilikastikkeeseen.